EntertainmentLifestyle

Brad Pitt zijn tattoo’s en de betekenissen

brad pitt tattoo

Brad Pitt heeft in de loop der jaren verschillende tatoeages verzameld. Hoewel hij er misschien niet zo veel heeft als sommige andere beroemdheden, hebben de tatoeages van Brad Pitt allemaal hun eigen betekenis.

Chinese teken van kracht

De eerste tatoeage die Brad Pitt ooit kreeg, was het Chinese teken voor kracht. Het wordt gezegd dat Pitt deze tatoeage kreeg om te symboliseren hoe hij zichzelf sterk voelde tijdens een moeilijke periode in zijn leven. Daarnaast heeft Pitt ook een tatoeage van de Latijnse tekst “Amor Fati”, wat betekent dat hij de liefde heeft voor wat het leven hem biedt.

Indiaanse kop

Ook heeft Pitt een tatoeage van een Indiaanse kop, die staat voor een innerlijke verbinding met de natuur. Daarnaast heeft hij ook een tatoeage van de Engelse tekst “Wanna Make It Right”, wat betekent dat hij altijd naar het beste streven. Bovendien heeft Pitt ook een ‘ouderwetse’ tatoeage van een man met een hoed, die staat voor zijn liefde voor oude films.

“Wanna make it right”

Daarnaast heeft hij ook een tatoeage van de Engelse tekst “Wanna Make It Right”, wat betekent dat hij altijd naar het beste streven.

Alpha en Omega op zijn buik

Aan de onderkant van zijn buik heeft Brad Pitt Alpha en Omega staan waar voorheen een tattoo voor Angelina Jolie stond. Het zijn de laatste letters van het Grieks alfabet.

Man met een hoed

Bovendien heeft Pitt ook een ‘ouderwetse’ tatoeage van een man met een hoed, die staat voor zijn liefde voor oude films.

Tattoo van een bloem

Tot slot heeft Brad Pitt ook een kleine tatoeage van een bloem op zijn arm die hij heeft gekregen om te symboliseren dat hij altijd dankbaar is voor wat het leven hem heeft gegeven. Deze tatoeage vertegenwoordigt ook een eenvoudige schoonheid die hij bij het leven wil houden.

In tegenstelling tot veel andere beroemdheden heeft Brad Pitt niet veel tatoeages, maar de tatoeages die hij heeft, vertegenwoordigen allemaal een diepe betekenis. Ondanks dat Brad Pitt inmiddels al een aantal jaren in de showbizz zit, heeft hij altijd waarde gehecht aan de symboliek van zijn tatoeages.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

LifestyleSparen & Investeren

Spaartips: manieren om je spaardoelen eens wel te behalen

DuurzaamheidLifestyleMode

Hoe onze generatie bijdraagt aan duurzaamheid en arbeidsrechten

EntertainmentLifestyleZelfontwikkeling

Tien inspirerende podcasts gericht op mentaal welzijn

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *