EntertainmentLifestyle

Dark humor? Deze series moet je zien

dark humor series

Hoe vaak heb je niet een grappig moment van een tv-programma gehad en gelachen tot je tranen kreeg? Meestal is de dark-humor niet voor iedereen weggelegd, maar als je van die humor houdt, ga dan zeker verder lezen. In dit blog kom je er alles over te weten; van de verschillende definities van donkere humor tot de 10 grappigste tv-programma’s met donkere humor. Klaar om te bingewatchen?

Wat bedoelen we met dark humor?

Donkere humor heeft verschillende definities. Sommigen zeggen dat het taboeonderwerpen aanraakt; anderen zeggen dat het een manier van omgaan met stress betreft, maar het meest commune antwoord is dat het grappig is. Donkere humor omvat schrijnende humor of zwartgalligheid met komische intenties wat je aan awkward gevoel geeft, maar je ook om moet lachen.

 

7 grappigste tv-programma’s met donkere humor

 

It’s Always Sunny in Philadelphia

It’s Always Sunny in Philadelphia heeft een geweldige cast gevuld met controversiële figuren die allemaal ongelooflijk prachtig zijn. De serie is sarcastisch, schurend politiek inconsistent en vol met weirdo gedrag. Bijna elke scenelijn uit de show zit vol met snijdende grapjes, wat maakt dat de trage humor zo waanzinnig leuk wordt.

Veep Veep

Veep Veep is een norensatirevolatie om het leven van een veeleisende president, Selinay Meyer. De wereld die de show creëert maakt van de duidelijk politiek fouten en genre-investeringen. Deze show is rauw, opwindend en soms zelfs confronterend. Maar aan de andere kant zorgt de donkere humor ervoor dat de show grappig en uniek is

Seeking Friendship for Beginners

Seeking Friendship for Beginners is een Britaineskomedie vol stotes en vallen, vol grappige situaties waar je graag weer bij betrokken zou willen zijn. De humor is een aantal stappen verder dan andere komedies, houdt van geintjes en onverwachtse momenten, maar is vaak fijn genoeg om je vingers bij af te likken

Misfits

Misfits is een Britse sciencefictionkomedie die draait om een groep jeugdige misdaden die gemuteerd worden met superkrachten na een rampzaal bijgewoonde strafrechtelijke proeftijd vanwege hun delinquent-gedrag. De misfits schitteren elke scene, de donkere humor gesprekken samen met de geniale grapjes maken deze show juweeltjes.

Arrested Development

Arrested Development Arrested Development houdt ervan om personages te verstrikken in hun eigen problemen. De situaties zijn soms geestig en soms gewoon uitdagend ongemakkelijk, waardoor je wilt lachen, maar geen grap kunt vinden. Deze show is een remmend vat vol pijn, maar het parodiëren van de idiocie leidt vaak tot hilarische resultaten

Rick and Morty

Rick and Morty volgt de avonturen van Rick, een briljante maar genadeloze wetenschapper, en zijn bezorgde, maar ook briljante, kleinzoon Morty. De show maakt gebruik van slapstick humor, referentie humor, vreemdheid en een grote dosis donker humor om een van de origineelste animatieshows te creëren.

The Office

Een leukere dark-humor serie ga je niet vinden. Met hilarische personages en een goed verhaal kom je niet meer bij van het lachen. Awkward en bizarre momenten volgen zich in rap tempo op.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

LifestyleSparen & Investeren

Spaartips: manieren om je spaardoelen eens wel te behalen

DuurzaamheidLifestyleMode

Hoe onze generatie bijdraagt aan duurzaamheid en arbeidsrechten

EntertainmentLifestyleZelfontwikkeling

Tien inspirerende podcasts gericht op mentaal welzijn

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *