Entertainment

De 10 best bekeken Netflix series

Netflix is tegenwoordig een van de meest populaire streamingdiensten ter wereld. Er zijn veel verschillende series die miljoenen mensen over de hele wereld kijken. Wat nu de populairste series zijn? Dat hangt af van het land waarin je dit bekijkt. Niet elke serie is overal te bekijken en daarom zijn vergelijkingen dus niet helemaal eerlijk.

Daarom richt onze selectie zich op de populairste netflix series in verhouding tot het totaal aantal mensen wat deze heeft kunnen bekijken in hun land.

Stranger Things

De nummer één series op Netflix is ‘Stranger Things’. Deze sciencefiction horror serie volgt het verhaal van een groepje kinderen die samenwerken om een mysterieus alternatief universum te ontdekken. Dit universum is een hele andere en gevaarlijke wereld die mysterieuze krachten bevat. De serie is inmiddels al vier seizoenen uit en is een van de meest populaire series op Netflix.

The Crown

De tweede meest bekeken serie op Netflix is ‘The Crown’. Deze historische dramaserie volgt het verhaal van Koningin Elizabeth II en haar heerschappij over Groot-Brittannië. Het verhaal wordt verteld door de ogen van de koningin en haar familie. Er zijn al vier seizoenen uitgekomen en de vijfde is in de maak.

The Witcher

De derde meest bekeken serie op Netflix is ‘The Witcher’. Deze fantasyserie volgt het verhaal van Geralt van Rivia, een monsterjager die op zoek is naar antwoorden over zijn verleden. De serie combineert elementen van fantasy, avontuur en horror om een unieke wereld te creëren waar de kijker helemaal in kan opgaan.

La Casa de Papel

De vierde meest bekeken serie op Netflix is ‘La Casa de Papel’. Deze Spaanse misdaadserie volgt een groep criminelen die samenwerken om een ​​bank te beroven. Het verhaal is spannend en heeft veel plotwendingen. Het is een van de meest populaire series op Netflix.

The Umbrella Academy

De vijfde meest bekeken serie op Netflix is ‘The Umbrella Academy’. Deze sciencefiction avonturenserie volgt een groep superhelden die samen een geheimzinnige organisatie bestrijden. Het verhaal is gebaseerd op de comics van Gerard Way en combineert muziek, avontuur en humor.

Dark

De zesde meest bekeken serie op Netflix is ‘Dark’. Deze Duitse thriller volgt een mysterieus verhaal dat zich afspeelt in een klein stadje. Het verhaal is gevuld met sciencefiction elementen en het volgt een groep personages die op zoek zijn naar antwoorden over hun verleden.

Orange is the new Black

De zevende meest bekeken serie op Netflix is ‘Orange is the New Black’. Deze dramaserie volgt het verhaal van Piper Chapman, een Amerikaanse vrouw die veroordeeld wordt voor een misdaad die ze jaren geleden heeft gepleegd. De serie volgt haar leven in de gevangenis en heeft veel interessante personages en verhaallijnen.

Money Heist

De achtste meest bekeken serie op Netflix is ‘Money Heist’. Deze Spaanse misdaadserie volgt een groep criminelen die samenwerken om de grootste bankroof ooit uit te voeren. Het verhaal is spannend en heeft veel plotwendingen.

The Office

De negende meest bekeken serie op Netflix is ‘The Office’. Deze komische serie volgt het dagelijkse leven van een kantoorpersoneel en hun werkgever, de zelfverklaarde leider Michael Scott. De serie is komisch, maar heeft ook een aantal diepe verhalen over relaties en carrièreontwikkeling.

The Good Place

De tiende meest bekeken serie op Netflix is ‘The Good Place’. Deze komische fantasyserie volgt het verhaal van Eleanor Shellstrop, een vrouw die verkeerdelijk naar de hemel is gestuurd. De serie volgt haar reis naar het begrijpen van de taal van het leven en haar zoektocht naar de ware betekenis van het goede.

Netflix biedt veel verschillende series aan die miljoenen mensen over de hele wereld bekijken. Deze top 10 meest bekeken series op Netflix geven een goed beeld van wat er op Netflix te zien is. Of je nu van avontuur, drama, comedy of iets anders houdt, er is voor ieder wat wils.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

EntertainmentLifestyleZelfontwikkeling

Tien inspirerende podcasts gericht op mentaal welzijn

EntertainmentLifestyle

Tom Holland straalt van geluk sinds hij gestopt is met drinken

EntertainmentLifestyle

We hebben meer diversiteit in de media nodig

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *