EntertainmentInclusieSamenleving

De beste Podcasts over Inclusiviteit

podcasts inclusiviteit

Bij inclusiviteit gaat het erom ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om deel te nemen aan en te profiteren van een activiteit of proces. Het gaat erom ervoor te zorgen dat er geen belemmeringen zijn voor toegang of deelname, en dat iedereen eerlijk en gelijk wordt behandeld. Er zijn veel verschillende soorten inclusiviteit, maar enkele van de belangrijkste zijn raciale inclusiviteit, genderinclusiviteit en handicapinclusiviteit. Inclusiviteit is belangrijk omdat het ons in staat stelt om gebruik te maken van een breder scala aan perspectieven en ervaringen, waardoor we betere mensen en betere leiders kunnen worden. Als je meer wilt weten over inclusiviteit, bekijk dan deze vijf geweldige podcasts!

De 5 beste Podcasts over inclusiviteit

 

Leading Equity: Talking Inclusion & Diversity

Deze podcast door Alan C. Miller, een expert op het gebied van inclusiviteit en diversiteit, behandelt onderwerpen als het ontwikkelen van een inclusieve werkomgeving, het creëren van veranderingen waarmee we de status-quo kunnen omverwerpen, evenals de verschillende manieren waarop bedrijven kunnen profiteren van gevarieerde teams.

 

onDeck: Inclusiewerk in actie

Deze podcast door het onDeck-team van Kimberly T. Clark is gericht op mensen die hun kracht willen gebruiken om een inclusievere samenleving te creëren. De podcast behandelt onderwerpen zoals bedrijven helpen te verschuiven naar inclusieve praktijken, culturele sensitiviteit vergroten, waarom het belangrijk is om jezelf de tijd te geven om veranderingen te implementeren, enz.

Equity Talks

Inclusiviteit en Diversiteit op het Werk: Dit is een podcast met gesprekken met leiders die inclusiviteit en diversiteit vertegenwoordigen in een gericht omgeving. Gasten bespreken verschillende manieren om inclusiviteit en diversiteit op het werk te vergroten, waarom het zo belangrijk is om gelijkheid en inclusie te versterken, hoe u leiderschap kunt ontwikkelen door inclusiviteit en diverse achtergronden te omarmen, en meer.

Equity Toolbox

Inclusiviteit op het Werk: Deze podcast biedt tips, gereedschappen en gesprekken op het gebied van inclusiviteit en diversiteit. Gasten bespreken oplossingen voor diversiteit op het werk, hoe leiders anderen kunnen inspireren om erom te vragen om met inclusiviteit te werken, hoe teams samen kunnen werken aan een inclusievere toekomst en tal van andere onderwerpen.

Nicely Said

Gesprekken over Inclusief Taalgebruik: Deze podcast door Schuyler Esprit behandelt verschillende manieren waarop bedrijven kunnen helpen bij het creëren van een inclusievere samenleving. Gasten bespreken de problemen die liggen aan het gebruik van taal om mensen uit te sluiten, manieren waarop taal kan worden gebruikt om mensen een fijner gevoel te geven.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

DuurzaamheidSamenleving

Europa's afhankelijk van Russisch gas nog altijd van toepassing

InclusieSamenleving

De betekenis en evolutie van 'Woke': van bewustzijn tot verdeeldheid

DuurzaamheidSamenleving

De grootste goede doelen in Nederland en de rest van de wereld

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *