Tech

Komt er een nieuwe crypto crash in 2023?

De wereld van cryptocurrency lijkt steeds meer complex te worden. Er worden steeds meer mogelijkheden en toepassingen ontwikkeld waarmee iedereen rekening moet houden. Vooral met het oog op de toekomst zijn veel experts zich zorgen aan het maken over een mogelijke crash van de cryptomarkt in 2023.


Disclaimer: wij zijn geen financieel expert of adviseur en dit artikel geldt niet als advies.

Volgens de analisten van de New York Times zal de cryptomarkt waarschijnlijk in 2023 te maken krijgen met een nieuwe crash. “Hoewel we het moeilijk kunnen voorspellen, lijkt het erop dat deze crash dieper en langer zal zijn dan de vorige,” stellen ze.

Investeerders die de cryptomarkt volgen, zeggen dat de crash waar de markt het meest bang voor is, een crash op macro-economisch niveau is. In een recente statement stelde een van de meest vooraanstaande experts in de cryptomarkt dat “de markt zich zorgen maakt over de wereldwijde economie en de mogelijkheid dat de cryptomarkt daarvan de dupe wordt.”

Om deze situatie te voorkomen, hebben veel bedrijven maatregelen getroffen om hun investeringen in cryptocurrency te beschermen. Een van de meest populaire maatregelen is het gebruik van een stop-loss order, waarmee investeringen automatisch worden verkocht als er een bepaalde prijs wordt bereikt.

Hoewel er geen manier is om de toekomst te voorspellen, hebben veel experts in cryptocurrency gewaarschuwd dat investeringen in deze markt moeten worden gedaan met het oog op de lange termijn. Volgens de analisten van de Wall Street Journal “kunnen de risico’s die verbonden zijn aan de aankoop van cryptocurrencies alleen worden verminderd door voorzichtig te zijn met het uitkiezen van de juiste investeringen.”

Veel experts zijn het erover eens dat investeringen in de cryptomarkt met de grootst mogelijke voorzichtigheid moeten worden aangepakt. Er is nog niets definitiefs te zeggen, maar het is duidelijk dat de markt de toekomst met argusogen bekijkt.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

Tech

Je digitale identiteit beschermen: de ultieme gids

LifestyleTechZelfontwikkeling

Zelfontwikkeling in het digitale tijdperk

Sparen & InvesterenTech

Verdere daling van de koers van Bitcoin

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *