Entertainment

The Last of Us is nu al een hitserie. Van dit spel is de serie afgeleid

last of us spel

De wereld is in de greep van een mysterieuze pandemie, de mensheid is uitgeroeid en de overgebleven mensen hebben het moeilijk. Het is de wereld waarin The Last of Us speelt, een hitserie op HBO Max welke afgeleid is van de populaire videogame die in 2013 werd uitgebracht door Naughty Dog. Wat dat spel precies is? Lees het hier!

The Last of Us gaat over een fictieve wereld, waar de vraag is of de mensheid nog een kans heeft. In de game volg je de reis van een man genaamd Joel, die een meisje, Ellie, moet beschermen. Ellie is de enige die een vaccin kan maken tegen de pandemie. Samen reizen ze door het land om voorbij de barrières te komen die hun weg versperren.

De game is enorm populair en is sinds zijn release een van de bestverkochte games ooit. Er is nu sinds kort ook een serie op HBO Max gebaseerd op de game. De serie is nu al een van de meest succesvolle series van het platform, wat de populariteit van de game nog verder vergroot.

De game is niet alleen populair vanwege het verhaal, maar ook vanwege de gameplay, graphics en het ontwerp. Het is een intense game waarin je wordt geconfronteerd met harde keuzes die je moet maken om verder te komen. Er zijn verschillende items en wapens die je kunt verzamelen om jezelf te verdedigen tegen de gevaren die je tegenkomt.

The Last of Us is een game die je een intense ervaring geeft. Het verhaal, de gameplay en de graphics zorgen ervoor dat je je volledig in de wereld van de game verliest. Of je nu fan bent van de game of de serie, je bent gegarandeerd van een meeslepende ervaring.

Een tocht door een nieuwe wereld

The Last of Us is een veelgeprezen actie-avontuur game, die in juni 2013 voor de PlayStation 3 en de PlayStation 4 is uitgebracht. Het spel is ontwikkeld door Naughty Dog en het verhaal is geschreven door Neil Druckmann.

The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin een dodelijk virus, genaamd Cordyceps, miljoenen mensen heeft geïnfecteerd. De overlevenden moeten leven in een wereld vol chaos en gevaar. De hoofdpersonen in het spel zijn Joel, een oude man die de verantwoordelijkheid heeft om een jonge vrouw, Ellie, veilig te brengen.

last of us spel

Tijdens hun reis moeten ze vechten tegen zombie-achtige monsters, genaamd “clickers”, die zijn geïnfecteerd met het Cordyceps-virus. Ze moeten ook vechten tegen andere mensen die zich aansluiten bij verschillende bendes, waaronder de Fireflies, een organisatie die op zoek is naar een geneesmiddel tegen het virus.

The Last of Us is een echt meeslepend spel dat de speler meeneemt op een emotionele reis. Het verhaal is erg krachtig en het spel biedt een goede mix van actie, verhaal en puzzels. Het spel is ook visueel erg aantrekkelijk, met prachtige omgevingen en gedetailleerde personages.

Last of Us de serie

Het verhaal is bekend: twintig jaar geleden heeft een mysterieuze infectie het grootste deel van de mensheid uitgeroeid, waardoor de resterende menselijke overlevenden zich moeten verdedigen tegen mens én dier. In deze wereld reist de ex-smokkelaar Joel (Pedro Pascal, ook bekend van Narcos & The Mandalorian) samen met de veertienjarige Ellie (Bella Ramsey, ook bekend van o.a. Game of Thrones) doorheen de Verenigde Staten, op zoek naar antwoorden. Deze twee karakters zijn ongelofelijk goed gecast, en hun relatie vormt de ruggengraat van de serie.

last of us filmen

Deze serie is een absolute must-see voor iedereen die van intense, vlot vertelde verhalen houdt. Het verhaal is spannend, emotioneel, én prikkelend, en dankzij de sterke, dynamische personages voel je je als kijker helemaal betrokken bij deze postapocalyptische wereld. The Last of Us is simpelweg een van de beste series van 2023, en een must-watch voor liefhebbers van actie, drama en postapocalyptische verhalen.

 

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

EntertainmentLifestyleZelfontwikkeling

Tien inspirerende podcasts gericht op mentaal welzijn

EntertainmentLifestyle

Tom Holland straalt van geluk sinds hij gestopt is met drinken

EntertainmentLifestyle

We hebben meer diversiteit in de media nodig

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *