LifestyleSparen & InvesterenTech

Met Peaks beleg je eenvoudig met een laag bedrag

peaks app

Het is duidelijk dat beleggen steeds populairder aan het worden is onder jongeren. Een van de beleg-apps die steeds meer aandacht krijgt, is Peaks. Peaks is een app die ontwikkeld is om mensen te helpen met beleggen. Het is een financiële app die wanneer jij een aankoop doet het bedrag afrond en vervolgens dat bedrag investeert. Dus koop je iets van €2.50, dan zal Peaks dit afronden naar €3 en het verschil (50 cent) beleggen.

Peaks

Met Peaks kunnen gebruikers hun financiële doelen makkelijker verwezenlijken. Doordat de bedragen vaak zo klein zijn heb je het op het moment niet eens door. Dit terwijl al deze kleine bedragen op lange termijn toch een mooi spaarpotje kunnen worden. Zeker door dit te beleggen is er een kans dat je geld meer waard zal worden als de koersen stijgen. Peaks beschrijft het zelf als:

Peaks maakt beleggen makkelijk. Via onze app kun je alleen in indexfondsen beleggen. Jij bepaalt zelf welk portfolio en welke inleg bij je past. Mocht je situatie veranderen, dan kan je zelf op ieder moment je instellingen aanpassen.

Naast hun meestgebruikte vorm van het afronden en investeren kan je ook een maandelijks bedrag storten, handmatig storten of zelfs dagelijks een automatische storting doen.

 

Investeren in indexfondsen

Peaks investeert automatisch in indexfondsen. Dit zijn fondsen waar vaak een grote hoeveelheid aandelen in zitten. Meesman (een bekende broker) omschrijft indexfondsen als: Een indexfonds is een beleggingsfonds dat ernaar streeft hetzelfde rendement te behalen als een bepaalde beursindex. Dit is eenvoudig waardoor het minder risicovol is dan actief beleggen. En het is goedkoop waardoor het meer rendement oplevert dan actief beleggen. Er zijn veel verschillende soorten indexfondsen.Bekijk ook vooral video’s op youtube van professionals die de installatie uitproberen.

Peaks doet nog meer

Tot slot biedt Peaks ook financiële tips, waaronder hoe te beginnen met beleggen, hoe geld te beheren, hoe een financiële buffer te creëren en hoe te investeren. Deze tips helpen gebruikers om meer financiële kennis op te doen, waardoor ze beter in staat zijn om hun financiën te beheren. Deze zijn te vinen op hun website.

Kortom, Peaks is een fantastische app die mensen helpt om beter zicht te krijgen op hun financiën en laagdrempelig te beleggen. Door gebruik te maken van de functies van de app, kunnen gebruikers meer inzicht krijgen in hun financiële situatie en hun geld zo slim mogelijk besteden en uitbrieden.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

LifestyleSparen & Investeren

Spaartips: manieren om je spaardoelen eens wel te behalen

DuurzaamheidLifestyleMode

Hoe onze generatie bijdraagt aan duurzaamheid en arbeidsrechten

EntertainmentLifestyleZelfontwikkeling

Tien inspirerende podcasts gericht op mentaal welzijn

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *