LifestyleReizen

Onze reis naar Amerika – De tofste streetart and streetwear

street art

Mijn rondreis naar Amerika was een waar avontuur. Ik reisde naar 8 verschillende steden, waarvan ik de vetste streetart en streetwear kon vinden. Ik was onder de indruk van de innovatieve manier waarop de kunstenaars de muren en straatbeelden kleurrijk versierden. De streetwear in Amerika is een mix van hiphop- en skaterstijlen en inmiddels is er ook een mix van High Fashion & Vintage aan toegevoegd.

Uiteraard.. New York City

Mijn rondreis door Amerika begon in New York City. Ik vond de streetart en streetwear hier geweldig! Ik bezocht de bekende graffiti-stijlmuren zoals de 5 Pointz en de Bushwick Collective, die beide stonden vol met kleurrijke, creatieve kunstwerken. De Bushwick Collective in Brooklyn is een van de grootste collecties van streetart in de stad, en het is absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Voor streetwear ging ik naar de bekende winkels zoals Supreme en Kith, waar ik de vetste kledingstukken kon vinden. Daarnaast is de winkel van Aimé Leon Dore ook echt aan te raden. Een super chille vibe, koffiebar en ruim opgezet met de tofste kledingstukken. Ik kon niet wachten om nog meer streetwear te vinden op mijn reis.

Chicago

Daarna reisde ik naar Chicago, waar ik de diverse streetart en streetwear kon bewonderen. De streetart hier is geïnspireerd door de vele culturen die de stad heeft gevormd. Streetwear is hier ook gevarieerd, met veel stijlen die passen bij de dynamische stad.

From the East to the West

Na New York City reisde ik naar Los Angeles. Dit is een van de beste steden in de VS om streetart te vinden. De stad heeft leuke, creatieve kunstwerken zoals de graffiti-stijlmuren in Venice Beach, waar ik genoot van de kleurrijke en unieke kunstwerken. Voor streetwear ging ik naar bekende winkels zoals The Hundreds en Stussy. Daarnaast kon ik ook veel vintage kleding vinden in de tweedehandswinkels in de stad.

San Fran baby

Mijn volgende stop was San Francisco. Deze stad staat bekend om zijn streetart en streetwear. Ik bezocht de Mission District, die staat vol met kleurrijke graffiti-stijlmuren. Ook kon ik hier streetwear vinden in winkels zoals Unionmade en No.6.

And again.. from the West to the East

Mijn volgende stop was Dallas, waar ik de kleurrijke streetart en de stijlvolle streetwear kon ervaren. De streetart hier is een mix van traditionele graffiti en moderne stijlen. De streetwear hier is ook divers, met veel stijlen die te vinden zijn in de stad.

Vanuit Dallas was Atlanta aan de beurt, waar ik de artistieke streetart en de strakke streetwear kon ervaren. De kunstwerken hier hebben een unieke stijl die afgeleid is van de streetculturen van de stad. De streetwear is stijlvol en onderscheidend, met veel traditie en een moderne twist.

Mijn laatste stop was Miami. Dit is een van de meest kleurrijke steden in Amerika. Ik bezocht de Wynwood Walls, waar ik genoot van de unieke streetart en graffiti-stijlmuren.

Voor streetwear ging ik naar winkels zoals UNKNWN en Alchemist, waar ik een breed scala aan kledingstukken kon vinden. Daarnaast kon ik ook veel leuke vintage kleding vinden in de tweedehandswinkels in de stad.

Mijn rondreis door Amerika was geweldig! Ik vond de streetart en streetwear geweldig in elke stad. Het was een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten.

Het is ook verstandig om geld mee te nemen voor incidentele uitgaven. Denk aan souvenirs, tips, snacks en andere kleine items. Het is slim om wat extra geld mee te nemen voor als er iets onverwachts gebeurt.

Uiteindelijk hangt het bedrag dat je meeneemt af van je financiële situatie. Je hoeft geen fortuin uit te geven om van je reis naar Costa Rica te genieten. Met een beetje voorbereiding en goed budgetbeheer kun je genieten van een onvergetelijke reis naar dit prachtige land.

street artist
Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

Reizen

De successen van Amnesty International in 2023

LifestyleSparen & Investeren

Spaartips: manieren om je spaardoelen eens wel te behalen

DuurzaamheidLifestyleMode

Hoe onze generatie bijdraagt aan duurzaamheid en arbeidsrechten

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *