Sponsored

Sumato, een meubelmerk met oog voor duurzaamheid

sumato promo

Sumato is een meubelmerk dat erkenning geeft aan het effect dat meubelen hebben op de natuur. Sumato biedt goedkope, duurzame meubelen die zijn gemaakt met respect voor het milieu van verschillende merken. Sumato heeft een breed scala aan meubelen, variërend van eetkamertafels tot slaapkamermeubilair. Alle meubelen zijn gemaakt van materialen uit daarvoor toegekende en duurzame bossen en andere plaatsen en zijn voorzien van moderne ontwerpen.

Een van de manieren waarop Sumato de natuur respecteert, is door voor iedere bestelling boven de 100 euro een boom te planten. Dit is een van de manieren waarop Sumato iets terug wilt doen voor de grondstoffen die zij gebruiken voor de meubelen op de website.

Daarnaast heeft Sumato ook een scala aan duurzame materialen, waaronder bamboe, recyclede houtproducten en kurk. Al deze materialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Wij snappen dat het maken en vervoeren van meubelen impact heeft op de wereld. Ondanks dat we onze uiterste best doen dit zo klimaatneutraal mogelijk te doen, kunnen we er gewoon niet omheen. Daarom gaan wij over tot actie. Voor iedere bestelling boven de 100 euro planten een boom via het Trees For All project.

Sumato

Als u op zoek bent naar een duurzame meubeloplossing met respect voor de natuur, dan is Sumato de beste keuze. Met kwaliteitsmeubelen die betaalbaar zijn en een boom die wordt geplant voor elke bestelling boven de 100 euro, is Sumato een uitstekende keuze voor iedereen die milieubewust wil winkelen.

Gerelateerde posts
LifestyleSponsored

Waar vind je de beste goedkope kamerplanten

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *