EntertainmentLifestyleMode

Wie is de moeder van Bella en Gigi Hadid?

Yolanda Hadid, de moeder van Gigi en Bella Hadid, is een Nederlands-Amerikaanse realityster en model. Ze is afkomstig uit Papendrecht, Nederland, waar ze op haar 16e jaar verhuisde naar de Verenigde Staten. Yolanda is 57 jaar oud en heeft een zoon en twee dochters.

Een ster in de schaduw van haar dochters


Yolanda is een bekend gezicht in de modellenwereld. Ze begon haar carrière als model en werd later een actrice. Ze heeft in verschillende films gespeeld waaronder Real Housewives of Beverly Hills en een aantal afleveringen van The Real Housewives of Miami. Ze was ook gastheer van de kortstondige realityshow, Model Moms. 

Yolanda heeft altijd liefde gehad voor de modellenwereld en heeft haar kinderen Gigi en Bella geïnspireerd om hun eigen carrière te beginnen. Yolanda is trots op haar dochters en hun carrières als modellen.

Jurylid Hollands Next Top Model

Yolanda is ook jurylid van Hollands Next Top Model. Het is een Nederlandse versie van het geliefde Amerikaanse programma waarin jonge modellen strijden voor de titel van Hollands Next Top Model. Yolanda is een van de juryleden en helpt de deelnemers door hun carrière te begeleiden.

Yolanda heeft haar eigen modellenbureau, Hadid Models, waarmee ze haar dochters ondersteunt in hun carrière. Ze biedt ook diensten aan andere modellen en helpt hen bij het vinden van modellencontracten.

Yolanda is een bekende naam in de modellenwereld en ze heeft veel bereikt in haar carrière. Ze heeft een lange weg afgelegd van haar start in Nederland tot waar ze nu is. Yolanda is een geweldige moeder voor haar kinderen en heeft ze geïnspireerd om hun eigen carrière te starten. Yolanda is een harde werker en een ware inspiratiebron voor jonge modellen.

Gerelateerde posts
EntertainmentLifestyleTech

Threads beschikbaar in Nederland en zorgen bij X om nieuwe concurrent

LifestyleSparen & Investeren

Spaartips: manieren om je spaardoelen eens wel te behalen

DuurzaamheidLifestyleMode

Hoe onze generatie bijdraagt aan duurzaamheid en arbeidsrechten

EntertainmentLifestyleZelfontwikkeling

Tien inspirerende podcasts gericht op mentaal welzijn

Altijd de nieuwste posts in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *